από τη
Συνεργάτιδα μας Διαχειρίστρια του http://delfinaki-sunset.blogspot.com/
3 φλυτζάνια κατεψυγμένο λεπτό φασολάκι
1 φλυτζάνι φουντούκια ωμά σπασμένα στα 2
¾ φλυτζανιού ξηρό μπιζέλι (αφού το βράσετε για λίγο)
6-7 μανιτάρια κομμένα κατά μήκος
1 κολοκυθάκι πράσινο κομμένο φέτες
½ φλ.φρέσκο φινόκιο κομμένο φέτες
1 ½ φλ. Σπόρια ρόδι
Dressing Σάλτσα :
1 κ.σ.μουστάρδα σε κόκκους
1/3 φλ. Χαρουπόμελο
1/3 φλ. Ελαιόλαδο
1/3 φλ. Βαλσαμικό ξύδι
Αλάτι,πιπέρι
Ξεπαγώστε το φασολάκι. Μουλιάστε το μπιζέλι για περίπου 2 ώρες πριν το βράσετε για ένα 20λεπτο και μέχρι να μαλακώσει. Προσέξτε να μην λιώσουν, να σας μείνουν τραγανά. Ξεπλύνετε σε κρύο νερό και στραγγίξτε. Μέχρι να ψηθούν, τσιγαρίστε το κολοκυθάκι για 1-2 λεπτά και από τις 2 πλευρές. Στραγγίξτε σε απορροφητικό χαρτί. Σε μια ρηχή πιατέλα, βάλτε τα φασολάκια (ωμά), το μπιζέλι, τα μανιτάρια, τα φουντούκια, το φινόκιο,τα κολοκυθάκια και τα ρόδια. Περιχύστε με το dressing, αφού κτυπήσετε όλα τα υλικά σε ένα shaker.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Θα ήθελα πολύ να παρακαλέσω στα Σχόλια σας να μην θίγεται άλλους Σχολιαστές ούτε άλλον Άνθρωπο «να ξέρετε ότι είστε υπεύθυνοι γι΄ αυτά που γράφετε)