Συνταγη για 1 ταψι
Υλικά:
4 ποτήρια χλιαρό γάλα φρέσκο6 κουταλιές της σούπας αλεύρι
1/4 του κουτιού βούτυρο
1 ζωμό κοτόπουλου, λίγο αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση:
Πρώτα βάζουμε το βούτυρο σε μια κατσαρόλα και τον λιώνουμε στη φωτιά. Χτυπάμε το βούτυρο για να μην σβολιάσει η μπεσαμέλ μας και ρίχνουμε ένα ένα όλα τα υπόλοιπα υλικά δηλαδή το γάλα το αλεύρι και το ζωμό κοτόπουλου. Αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να πήξει. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τη μπεσαμέλ μας σε πάρα πολλά φαγητά όπως σε λαζάνια, παστίτσιο.Καλή Όρεξη!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Θα ήθελα πολύ να παρακαλέσω στα Σχόλια σας να μην θίγεται άλλους Σχολιαστές ούτε άλλον Άνθρωπο «να ξέρετε ότι είστε υπεύθυνοι γι΄ αυτά που γράφετε)