Ποικιλίες από Παραδοσιακές γεύσεις.

Παρακαλώ όποιος έχει κάποια συνταγή απο παραδοσιακό γλυκό ή φαγητό ας μου το στείλει στο nikolaos921@yahoo.grκι εγώ θα το αναρτήσω όπως θα μου το υποδείξει.



Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Κορμός με 3 τυριά!

Συνταγες για ολα τα γουστα!
Συνταγη για 20 κομματια

Υλικά:

2 φλιτζάνια τυρί τσένταρ, τριμμένο
1 φλιτζάνι τυρί Έμμενταλ
100γρ. τυρί κρέμα
1/3 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
2 κουταλάκια του γλυκού μουστάρδα
1/8 κουταλάκι του γλυκού κρεμμύδι σε σκόνη
2/3 φλιτζανιού φυστίκια ή καρύδια, ψιλοκομμένα
Φέτες ψωμιού της αρεσκείας μας, ωμές ή ψημένες
Μικρά λουκανικάκια, διάφορα τουρσιά

Εκτέλεση:

Σε ένα μεγάλο μπολ, τοποθετούμε το τυρί τσένταρ, το έμμενταλ, το τυρί κρέμα, την κρέμα γάλακτος, τη μουστάρδα και τη σκόνη κρεμμυδιού. Με ένα ηλεκτρικό μίξερ χεριού χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί, μέχρι να σχηματιστεί ένα ομοιόμορφο, αφράτο μίγμα.
Σε μια μακρόστενη φόρμα στρώνουμε διάφανη μεμβράνη να καλύπτει τον πυθμένα και τα τοιχώματα. Πασπαλίζουμε τον πυθμένα με το 1/4 από την ποσότητα των ξηρών καρπών και από πάνω στρώνουμε το 1/4 του μίγματος των τυριών. Συνεχίζουμε την ίδια διαδικασία, μέχρι να σχηματιστούν 4 στρώσεις από ξηρούς καρπούς και τυριά.
Σκεπάζουμε με διάφανη μεμβράνη και βάζουμε στο ψυγείο για 2-8 ώρες, ή, όλη τη νύχτα.
Για να σερβίρουμε, αναποδογυρίζουμε τον κορμό σε μια ωραία πιατέλα, και βγάζουμε τη διάφανη μεμβράνη. Αφήνουμε τον κορμό 10 λεπτά εκτός ψυγείου πριν σερβίρουμε. Γαρνίρουμε με φέτες ψωμιού της αρεσκείας μας, ωμές ή ψημένες, μικρά λουκανικάκια και διάφορα τουρσιά.
Καλή Όρεξη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα ήθελα πολύ να παρακαλέσω στα Σχόλια σας να μην θίγεται άλλους Σχολιαστές ούτε άλλον Άνθρωπο «να ξέρετε ότι είστε υπεύθυνοι γι΄ αυτά που γράφετε)