Υλικά:
1
κιλό πατάτες
150γρ.
κεφαλοτύρι ή όσο τυρί θέλουμε
3-4
αυγά.
μαϊνταντό
ψιλοκομμένο
κρεμμύδια
αλάτι
πιπέρι
φρυγανιά
λάδι
για το τηγάνισμα
Εκτέλεση:
Βράζουμε
τις πατάτες. Κατόπιν τις περνάμε από τη μηχανή του πουρέ, βάζουμε τα
αυγά,
το αλάτι, το πιπέρι και τα υπόλοιπα υλικά και ζυμώνουμε καλά το μίγμα
σχηματίζοντας
μπαλάκια ή κυλίνδρους. Περνάμε από το αυγό στη συνέχεια τα
κυλάμε
στην φρυγανιά και τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
από τη
Συνεργάτιδα μας Διαχειρίστρια του http://delfinaki-sunset.blogspot.com/
Την
συνταγή την έχει από Μητέρα της.