Υλικά:
1 κιλό μπριζόλες με ελάχιστο πάχος
1 φλυτζάνι λάδι ή φυτίνη
αλάτι
πιπέρι
1 ποτήρι άσπρο κρασί αρετσίνωτο
Εκτέλεση:
Τηγανίζουμε τις μπριζόλες και αφού ροδίσουν, της ξαναβάζουμε όλες μέσα στο
τηγάνι και τις σβύνουμε με το κρασί. Όταν εξατμισθεί το κρασί, ρίχνουμε τις
μπρι-
ζόλες σε μια κατσαρόλα, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, 1 φλυτζάνι ζεστό νερό και
αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσει, ρίχνοντας του, αν χρειαστεί, λίγο ζεστό νερό,
ώσπου να ψηθεί και να μείνει μόνο με τη σάλτσα του.
από τη
Συνεργάτιδα μας Διαχειρίστρια του http://delfinaki-sunset.blogspot.com/
Την
συνταγή την έχει από Μητέρα της.