..

..
Ποικιλίες από Παραδοσιακές γεύσεις.

Παρακαλώ όποιος έχει κάποια συνταγή απο παραδοσιακό γλυκό ή φαγητό ας μου το στείλει στο nikolaos921@yahoo.grκι εγώ θα το αναρτήσω όπως θα μου το υποδείξει.



Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Μπανάνα!

από :  http://okosmostisgeusis.blogspot.gr/
Η χρήση της στην διατροφή Το ποτάσιο που υπάρχει στις μπανάνες είναι χρήσιμο για τη μείωση της υπέρτασης και εμποδίζει τις καρδιακές εμβολές. Η μπανάνα βοηθά τον οργανισμό να έχει ένα υγιές ανοσοποιητικό σύστημα (το σύστημα αυτό είναι απαραίτητο για την παραγωγή φυσικών αντιβιοτικών).
 

Ιδιότητες Οι μπανάνες είναι μια καλή πηγή φυτικών ινών και έχουν αρκετές ποσότητες βιταμίνης Β6 (βοηθά στο σύνδρομο της εμμηνόπαυσης) και βιταμίνης C. Είναι πλούσιες σε ποτάσιο και περιέχουν αρκετές ποσότητες μαγνησίου. Είναι χαμηλές σε λιπαρά και αλάτι και υψηλές σε υδατάνθρακες.
Ειδικές ιδιότητες Οι μπανάνες θα πρέπει να τρώγονται ώριμες. Τα ανώριμα φρούτα (με πράσινη φλούδα) περιέχουν πρωτεΐνες που έχουν σχέση με την πέψη των υδατανθράκων στο στομάχι. Οι ξερές μπανάνες συχνά είναι επεξεργασμένες με διοξείδιο του θείου για να μην αλλοιωθεί το χρώμα τους. Αυτό μπορεί να προκαλέσει σοβαρή αλλεργική αντίδραση σε όποιον είναι ευαίσθητος στα θειώδη προϊόντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα ήθελα πολύ να παρακαλέσω στα Σχόλια σας να μην θίγεται άλλους Σχολιαστές ούτε άλλον Άνθρωπο «να ξέρετε ότι είστε υπεύθυνοι γι΄ αυτά που γράφετε)