από τη
Συνεργάτιδα μας Διαχειρίστρια του http://delfinaki-sunset.blogspot.com/
Mεζές
4 αγκινάρες κατεψυγμένες και βρασμένες
200g γαρίδες κατεψυγμένες
½ ποτήρι λευκό κρασί
Κρόκος/Σαφράν
1κ.γ. ψιλοκομμένο φρέσκο άνηθο
3 κ.σ. εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο
Αλάτι
Ρίχνουμε το ελαιόλαδο στο τηγάνι και σε ψηλή φωτιά σοτάρουμε τις γαρίδες. Προσθέτουμε το κρασί, σαφράν, αλάτι και άνηθο. Αφήνουμε να μαγειρευτή για λίγα λεπτά και σερβίρουμε.
Καλή Όρεξη.