..

..
Ποικιλίες από Παραδοσιακές γεύσεις.

Παρακαλώ όποιος έχει κάποια συνταγή απο παραδοσιακό γλυκό ή φαγητό ας μου το στείλει στο nikolaos921@yahoo.grκι εγώ θα το αναρτήσω όπως θα μου το υποδείξει.



Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

Τα μποστανικά της Άνοιξης.

Τα λαχανικά, μαζί με τα φρούτα, αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο τής μεσογειακής διατροφής και τη βάση ενός ισορροπημένου διαιτολογίου. Οι ειδικοί προτείνουν την κατανάλωση τουλάχιστον δύο μερίδων λαχανικών σε καθημερινή βάση. Μ’ αυτόν τον τρόπο ενισχύεται το πεπτικό και το σκελετικό σύστημα και θωρακίζεται ο οργανισμός ενάντια σε σοβαρές ασθένειες, όπως ο καρκίνος, τα καρδιαγγειακά επεισόδια κ.ά. Τα λαχανικά περιέχουν αντιοξειδωτικά, αρκετό νερό, ελάχιστο λίπος, καθόλου χοληστερόλη και λίγες θερμίδες. Επιπλέον, παρέχουν άφθονες βιταμίνες, όπως φυλλικό οξύ, βιταμίνη Α, βιταμίνη Κ, βιταμίνη C, βιταμίνες τού συμπλέγματος B, καροτενοειδή, καθώς και μέταλλα, ενώ βοηθούν στη διατήρηση τού βάρους και στην καλή υγεία τού δέρματος και των μαλλιών.

η συνέχεια Εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα ήθελα πολύ να παρακαλέσω στα Σχόλια σας να μην θίγεται άλλους Σχολιαστές ούτε άλλον Άνθρωπο «να ξέρετε ότι είστε υπεύθυνοι γι΄ αυτά που γράφετε)