Ποικιλίες από Παραδοσιακές γεύσεις.

Παρακαλώ όποιος έχει κάποια συνταγή απο παραδοσιακό γλυκό ή φαγητό ας μου το στείλει στο nikolaos921@yahoo.grκι εγώ θα το αναρτήσω όπως θα μου το υποδείξει.



Σάββατο 16 Απριλίου 2016

Σόδα μαγειρικής!

Το χημικό όνομα της μαγειρικής σόδας είναι sodium bicarbonate. Όταν η σόδα χρησιμοποιείται για ιατρικούς λόγους ηρεμεί το δέρμα, μπορεί να διώξει τις ενοχλητικές μυρωδιές και να διευκολύνει στην αντιμετώπιση των πόνων.
Για να θεραπεύσετε το φούσκωμα, πιείτε ένα διάλυμα από ½ κουταλάκι του γλυκού σόδα μαγειρικής διαλυμένη σε 1 ποτήρι ζεστό νερό. Αν διαλύσετε σόδα σε νερό και γίνει σαν πάστα, μπορεί να ανακουφίσει από τον πόνο τσιμπήματος σφήκας ή μέλισσας. Αφαιρέστε πρώτα το κεντρί από το δέρμα πριν απλώσετε την πάστα της σόδας. Η πικρή αναπνοή μπορεί να γλυκανθεί αν κάνετε γαργάρες με διάλυμα από σόδα και νερό. Η σόδα μαγειρικής μπορεί, επίσης, να χρησιμοποιηθεί σαν αποτελεσματική οδοντόκρεμα. Υπάρχει τρόπος να ανακουφιστείτε από τον πονοκέφαλο, αρκεί να αναμείξετε τον χυμό ½ λεμονιού με 1 κουταλάκι του γλυκού σόδα και ζεστό νερό. Καταναλώνετε το μίγμα αυτό κάθε 15 λεπτά. Η σόδα μπορεί να βοηθήσει στο να αντιμετωπιστούν τα συγκάματα από τις πάνες.
Καμιά ασφαλής δοσολογία για την σόδα δεν έχει δοθεί.
Χρησιμοποιείστε την σόδα μόνο εξωτερικά στα μωρά και στα παιδιά και σαν θεραπεία στα τσιμπήματα και τις γρατζουνιές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα ήθελα πολύ να παρακαλέσω στα Σχόλια σας να μην θίγεται άλλους Σχολιαστές ούτε άλλον Άνθρωπο «να ξέρετε ότι είστε υπεύθυνοι γι΄ αυτά που γράφετε)