..

..
Ποικιλίες από Παραδοσιακές γεύσεις.

Παρακαλώ όποιος έχει κάποια συνταγή απο παραδοσιακό γλυκό ή φαγητό ας μου το στείλει στο nikolaos921@yahoo.grκι εγώ θα το αναρτήσω όπως θα μου το υποδείξει.



Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Κολοκυθόσποροι!

Οι κολοκυθόσποροι είναι πλούσιοι σε πρωτείνες και ακόρεστα λιπαρά που προμηθεύουν τον οργανισμό με βιταμίνη Ε. Είναι πλούσιοι σε βιταμίνες Β, ψευδάργυρο και σίδηρο, περιέχουν λίγα λιπαρά και λίγες φυτικές ίνες. Επίσης, έχουν ευεργετικές ιδιότητες στο ουροποιητικό σύστημα και μπορούν να βοηθήσουν σε παθήσεις του εντέρου.

Οι κολοκυθόσποροι μπορούν να συμπεριλαμβάνονται σε μια δίαιτα ενάντια στις κακοήθειες. Ο ψευδάργυρος στους σπόρους της κολοκύθας μπορεί να είναι ευεργετικός στη θεραπεία προβλημάτων του προστάτη. Και καθώς είναι πλούσιοι σε ψευδάργυρο μπορούν να ενισχύσουν την ανδρική γονιμότητα. Οι κολοκυθόσποροι ηρεμούν τους ερεθισμένους ιστούς του δέρματος και συχνά συστήνονται σαν διουρητικά. Οι κοπανισμένοι σπόροι αναμεμειγμένοι με ίση ποσότητα μελιού θεραπεύουν προβλήματα του εντέρου. Παίρνετε 5-6 κουταλάκια του γλυκού από το μίγμα πριν από το πρωινό σας για 3 εβδομάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα ήθελα πολύ να παρακαλέσω στα Σχόλια σας να μην θίγεται άλλους Σχολιαστές ούτε άλλον Άνθρωπο «να ξέρετε ότι είστε υπεύθυνοι γι΄ αυτά που γράφετε)