Συνταγες για 2 ατομα
Υλικά:
3 φλιτζάνια φύλλα ρόκας1 ντομάτα μεγάλη
100γρ. τυρί κεφαλογραβιέρα
2 κουταλιές της σούπας κουκουνάρι
1 κουταλιά της σούπας ξύδι βαλσάμικο
4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1/2 κουταλάκι της σούπας θαλασσινό αλάτι
Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε το κοτσάνι της ρόκας και τη πλένουμε πολύ καλά με μπόλικο νερό. Αφήνουμε τη ρόκα να στεγνώσει και μετά την κόβουμε σε χοντρά κομμάτια είτε με ψαλίδι είτε με το χέρι μας.Μετρούμε 3 φλιτζάνια φύλλα και τα βάζουμε σε μια μεγάλη σαλατιέρα. Κόβουμε τη ντομάτα μας σε φέτες και τη τοποθετούμε στο κέντρο της ρόκας.
Κόβουμε το τυρί σε φέτες και το βάζουμε μέσα στη σαλάτα μαζί με τα κουκουνάρια, το ξύδι, το λάδι και το αλάτι. Ανακατεύουμε τη σαλάτα μας και τη σερβίρουμε στο πιάτο μας. Συνοδεύσετε τη σαλάτα σας με κρέας στη σχάρα.
Καλή Όρεξη!