Υλικά Για το παντεσπάνι :
6 ασπράδια
3 κουταλιές σούπας αλεύρι
200 γραμμάρια ζάχαρη
6 κροκάδια
4 κουταλιές σούπας κακάο
2 βανίλιες
Υλικά για την κρέμα :
200 γραμμάρια ι άχνη ζάχαρη
250 ml κρέμα γάλακτος
150 γραμμάρια τυρί σε κρέμα
1 βανίλια
Εκτελεση :
Χτυπάτε τα ασπράδια σε σφικτή μαρέγκα και τα βάζετε στο ψυγείο.
Ανακατεύετε το αλεύρι, τη ζάχαρη, τα κροκάδια, το κακάο και τις βανίλιες, προσθέτω σιγά-σιγά τη μαρέγκα.
Βάζετε σ΄ ένα ταψί μια λαδόκολλα, μετά στρώνετε το μίγμα και το ψήνετε στους 180 βαθμούς για 15 με 20 λεπτά.
Φτιάχνετε την κρέμα ανακατεύοντας την άχνη ζάχαρη, την κρέμα γάλακτος, το τυρί κρέμα και τη βανίλια.
Όταν κρυώσει το παντεσπάνι (προσοχή να μην είναι τελείως κρύο για να μην σπάσει)αλείφετε πάνω την κρέμα και το τυλίγετε σε ρολό με τη βοήθεια της λαδόκολλας.
Μετά το βάζετε στην κατάψυξη.
Το σερβίρετε σε κομμάτια και το γαρνίρετε με σαντιγύ και με σιρόπι σοκολάτας η ότι άλλο μας αρέσει.
Καλή Επιτυχία και Καλή Απόλαυση!!!