Εκτός από το κλασικό ελληνικό σουβλάκι που έχει γίνει συνώνυμο της
ελληνικής κουζίνας στο μυαλό των τουριστών, υπάρχει και μια πληθώρα
γεύσεων και συνταγών που μαγειρεύονται καθημερινά στα σπίτια της Ελλάδας
και αποτελούν την έμπρακτη επιβεβαίωση της ελληνικής νοστιμιάς.
Φτιάχνονται από παραδοσιακά φρέσκα ελληνικά προϊόντα -τα περισσότερα με Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης (Π.Ο.Π.)- και συνιστούν την ζωντανή ελληνική γευστική παράδοση που κερδίζει οποιονδήποτε τη γευτεί έστω και μία φορά.
Φτιάχνονται από παραδοσιακά φρέσκα ελληνικά προϊόντα -τα περισσότερα με Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης (Π.Ο.Π.)- και συνιστούν την ζωντανή ελληνική γευστική παράδοση που κερδίζει οποιονδήποτε τη γευτεί έστω και μία φορά.