Υλικά:
ταλιατέλλες
βούτυρος
χαμ
ή μπέϊκον
μανιταράκια
κρεμμύδι
τυρί
Εκτέλεση:
Βάζουμε
λίγο βούτυρο στο τηγάνι. Βάζουμε μέσα το χαμ ή το μπέϊκον. Αν θέλουμε
βάζουμε
μανιταράκια. Τρύβουμε ένα κρεμμύδι και το βάζουμε μέσα. Το αποσύ-
ρουμε
από τη φωτιά όταν είναι έτοιμο. Βράζουμε τις ταλιατέλλες, τις ξεπλένουμε,
ρίχνουμε
τα είδη του τηγανιού μέσα, τα ανακατεύουμε και βάζουμε στο πάϊρεξ
(pyrex)
μια στρώση ταλιατέλλες και μια στρώση τυρί μέχρι να τελειώσουν. Από
πάνω
παιρνούμε φρέσκα κρέμα.
Καλή Όρεξη!
από τη
Συνεργάτιδα μας Διαχειρίστρια του http://delfinaki-sunset.blogspot.com/
Την συνταγή την έχει από Μητέρα
της.