Υλικά :
Φράουλες
Μήλα
Ζάχαρη
Λικέρ
Χυμό λεμονιού
Γιαούρτι
Παγωτό (κρέμα – βανίλια – καϊμάκι παρφέ)
Εκτέλεση :
Καθαρίζουμε τα μήλα και τα κόβουμε σε μικρούς κύβους και μετά τα βάζουμε σε (αναλόγως την ποσότητα)σε πιάτο ή πιατέλα.
Πλένουμε καλά τις φράουλες, τις καθαρίζουμε από τα κοτσανάκια και τις κόβουμε σε ροδέλες και τις βάζουμε στο πιάτο ή στην πιατέλα πάνω από τα μήλα.
Ραντίζουμε τα μήλα και τις φράουλες με λικέρ τις αρεσκείας μας ή ότι έχουμε και μετά πασπαλίζουμε με ζάχαρη και τα βάζουμε στο ψυγείο για κάποια ώρα.
Όταν θέλουμε να τα φάμε ή να τα σερβίρουμε τα βγάζουμε λίγη ώρα από το ψυγείο μετά ρίχνουμε λίγες σταγόνες χυμό λεμονιού και είναι έτοιμα.
Μπορούμε επίσης να τα σκεπάσουμε με λίγο γιαούρτι ή με λίγο παγωτό ή και με τα δυο μαζί.
Καλή Επιτυχία και Καλή σας Απόλαυση !!!