Υλικά για τη
γέμιση:
κρέπες
κρεμμύδι
½
κιλό σπανάκι (4 δέσμες περίπου - μόνο τα
φύλλα)
2
αυγά
1
1/4 φλυτζάνι γάλα
1
κουταλιά σκέτο αλεύρι
Εκτέλεση:
Τηγανίζουμε
το κρεμμύδι με το βούτυρο σε μια κατσαρόλα μέχρι να μαλακώσει.
Προσθέτουμε
το σπανάκι και το αφήνουμε να ψηθεί σε χαμηλή φωτιά, το ανακα-
τεύουμε
και το πιέζουμε να φύγει ο ζωμός του. Βάζουμε το ανάλογο σπανάκι σε
κάθε
κρέπα, τις τυλίγουμε και τις τοποθετούμε στη βάση του σκεύους του φούρνου
ή
πάϊρεξ (pyrex), μόνο σε μια σειρά. Κτυπάμε τα αυγά και το αλεύρι μαζί, προσθέ-
τουμε
το γάλα, αλάτι, πιπέρι και περιχύνουμε με αυτό τις κρέπες.
Τις ψήνουμε στο
φούρνο
για 30 λεπτά.
Καλή Όρεξη!
από τη
Συνεργάτιδα μας Διαχειρίστρια του http://delfinaki-sunset.blogspot.com/
Την
συνταγή την έχει από Μητέρα της.