Υλικά :
1 λίτρο γάλα φρέσκο γάλα
1/2 κούπα του τσαγιού ρύζι γλασέ
1/2 κούπα του τσαγιού ζάχαρη (γίνετε και με λιγότερη)
Εκτέλεση :
Βάζουμε σε μία κατσαρόλα το ρύζι και το βράζουμε με νερό, μόλις βράσει το ρύζι και πιει το νερό, ζεσταίνουμε το γάλα και την ζάχαρη και ρίχνουμε μέσα το βρασμένο ρύζι, τα ανακατεύουμε συχνά για να μην μας κολλήσει και τα σιγοβράζουμε μέχρι να πήξει το γάλα.
Βάζουμε το ρυζόγαλο σε μπολ και το σερβίρουμε κρύο πασπαλίζοντας το με κανέλα.
Μπορούμε εάν θέλουμε για να το πήξουμε ποιο γρήγορα να βάλουμε (διαλυμένες στο γάλα) 2 κουταλιές του γλυκού κορν-φλαουρ.
Καλή επιτυχία και Καλή Απόλαυση.