Υλικά :
1/2 κιλό
1 φακελάκι ξηρή μαγιά
Αλάτι
Νερό(χλιαρό)
Ελαιόλαδο
Ζάχαρη κανέλα μέλι.
Εκτέλεση:
Βάζουμε το αλεύρι σε μια σουπιέρα, τη μαγιά πολύ λίγο αλάτι.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μας και ρίχνοντας λίγο λίγο νερό (χλιαρό)κάνουμε μια ζύμη απαλή.
Σκεπάζουμε ζύμη και την αφήνουμε σε ζεστό μέρος να φουσκώσει για περίπου 30 με 40 λεπτά .
Όταν φουσκώσει η ζύμη την κόβουμε σε μικρά κομμάτια, τα κάνουμε μικρά πιταράκια και τα τηγανίζουμε σε καυτό ελαιόλαδο, μόλις ροδίσουν τις βγάζουμε και της στραγγίζουμε από το ελαιόλαδο.
Σερβίρουμε τις τηγανίτες με ζάχαρη και κανέλα ή μέλι και κανέλα.
Καλή Επιτυχία και Καλή σας Όρεξη.