Έκανα δυο φορές την συνταγή της Γιαγιάς μου κανταΐφι αλμυρό, την πρώτη
φορά όπως σας το έχω αναρτήσει, την δεύτερη φορά έκανα το εξής : Αγόρασα
1 λίτρο φρέσκο γάλα έβαλα στην γέμιση τα 250 ml και τα υπόλοιπα τα
έβρασα στην κατσαρόλα κτυπώντας τα συνεχώς με το σύρμα για να μην μου
κυλίσει .
Όπως ήταν καυτό το ταψί και καυτό το γάλα το έριξα επάνω στο κανταΐφι το σκέπασα 1 ώρα με μια πετσέτα και μετά το σερβίρισα.
Δεν μπορώ να σας πω ποιο ήταν καλύτερο γιατί και τα δυο ήταν Υπέροχα
nikolaos.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Θα ήθελα πολύ να παρακαλέσω στα Σχόλια σας να μην θίγεται άλλους Σχολιαστές ούτε άλλον Άνθρωπο «να ξέρετε ότι είστε υπεύθυνοι γι΄ αυτά που γράφετε)