..

..
Ποικιλίες από Παραδοσιακές γεύσεις.

Παρακαλώ όποιος έχει κάποια συνταγή απο παραδοσιακό γλυκό ή φαγητό ας μου το στείλει στο nikolaos921@yahoo.grκι εγώ θα το αναρτήσω όπως θα μου το υποδείξει.



Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Κανέλα!

από τη Συνεργάτιδα μας Διαχειρίστρια του
http://okosmostisgeusis.blogspot.gr/
Η κανέλα είναι ένα θερμαντικό αρωματικό που μπορεί να βοηθήσει στην ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού και του πεπτικού συστήματος.
Το τσάι από κανέλα μπορεί να είναι χρήσιμο για να σταματήσει η αιμορραγία από την ουροδόχο κύστη και η ρινορραγία. Το ζεστό τσάι μπορεί να προκαλέσει εφίδρωση και να σταθεροποιήσει τη ροή του αίματος στο σώμα. Είναι ευεργετικό για κρυώματα και γρίπη. Η κανέλα προσωρινά ανεβάζει τη θερμοκρασία του σώματος κι έτσι βοηθά στην προώθηση της απώλειας βάρους χρησιμοποιώντας τη θερμοκρασία ως ενέργεια. Η κανέλα μπορεί να είναι χρήσιμη στην εξαγωγή των αερίων από το έντερο και διευκολύνει τη διάρροια, τη ναυτία και τον εμετό. Μερικές φορές χρησιμοποιείται για να θεραπεύσει την υψηλή αρτηριακή πίεση, ρευματισμούς και αρθρίτιδα.

Η παραγωγή φυσικών προϊόντων που περιέχουν κανέλα και κυκλοφορούν στο εμπόριο βοηθά στην απώλεια βάρους. Όταν αγοράζετε τυποποιημένα προϊόντα, ακολουθείτε τις οδηγίες της συσκευασίας για τη χρησιμοποίηση τους. Αν παρουσιαστούν παρενέργειες, σταματήστε την κατανάλωση του προϊόντος αμέσως και συμβουλευτείτε τον γιατρό σας.

Όταν καταναλώνετε σε πολύ μεγάλες ποσότητες κανέλα, μπορεί να παρουσιαστούν σοβαρές επιπτώσεις. Αν τα συμπτώματα –που περιλαμβάνουν ναυτία και ζαλάδα- επιμένουν, τότε συμβουλευτείτε αμέσως τον γιατρό σας.

Υπερδοσολογία μπορεί να προκαλέσει βλάβη στα νεφρά ή ακόμα και κώμα. Μην καταναλώνετε κανέλα αν είστε έγκυος ή θηλάζετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα ήθελα πολύ να παρακαλέσω στα Σχόλια σας να μην θίγεται άλλους Σχολιαστές ούτε άλλον Άνθρωπο «να ξέρετε ότι είστε υπεύθυνοι γι΄ αυτά που γράφετε)