Βράζετε ½ κιλό ρύζι με 1 κουταλιά χυμό λεμονιού για 20
λεπτά. Το στραγγίζετε και το χωρίζετε σε 3 μέρη. Σωτάρετε με ηλιέλαιο σπανάκι
και προσθέτετε λίγο αλάτι. Το προσθέτετε στο 1/3 του ρυζιού. Στο μισό από το
υπόλοιπο ρύζι προσθέτετε 2-3 κουταλιές σάλτσα ντομάτας και στο υπόλοιπο ρύζι
λίγο κάρυ αφού το ζεστάνετε με ηλιέλαιο και το βράσετε με λίγο νερό. Βάζετε το
ρύζι σε φόρμα και το αναποδογυρίζετε σε πιατέλα.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Θα ήθελα πολύ να παρακαλέσω στα Σχόλια σας να μην θίγεται άλλους Σχολιαστές ούτε άλλον Άνθρωπο «να ξέρετε ότι είστε υπεύθυνοι γι΄ αυτά που γράφετε)