..

..
Ποικιλίες από Παραδοσιακές γεύσεις.

Παρακαλώ όποιος έχει κάποια συνταγή απο παραδοσιακό γλυκό ή φαγητό ας μου το στείλει στο nikolaos921@yahoo.grκι εγώ θα το αναρτήσω όπως θα μου το υποδείξει.



Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Δημιουργικοί τρόποι διακόσμησης για πασχαλινά αυγά!



Τα χρωματιστά αυγά είναι ένα παγκόσμιο σύμβολο του Πάσχα και η παράδοση αυτή χρονολογείται πίσω στην Μεσοποταμία. Σε μερικές χώρες σήμερα συνηθίζουν να βάφουν τα αυγά ή ακόμα και να αγοράζουν σοκολατένια αυγά, αλλά ας είμαστε ειλικρινείς, το να τα διακοσμείς μόνος σου είναι πάντα πολύ πιο διασκεδαστικό!
Ευτυχώς, υπάρχουν αμέτρητοι τρόποι και πάρα πολλά διαφορετικά υλικά που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε ένα πανέμορφο αυγό για αυτό το έθιμο. Λουλούδια, κλωστές, ταινίες, ακόμα και μια παλιά γραβάτα – τα πάντα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να κάνουν τα αυγά σας μοναδικά. Μην φοβάστε να πειραματιστείτε, στην χειρότερη περίπτωση, θα προσθέσουμε το αυγό σας σε αυτήν εδώ τη λίστα.
Η συνέχεια Εδώ είναι εντυπωσιακή!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα ήθελα πολύ να παρακαλέσω στα Σχόλια σας να μην θίγεται άλλους Σχολιαστές ούτε άλλον Άνθρωπο «να ξέρετε ότι είστε υπεύθυνοι γι΄ αυτά που γράφετε)