Υλικά:
- 1 μεγάλο κουνουπίδι χωρισμένο σε φούντες
- 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 400γρ ντοματάκια κονσέρβα
- 1 κ.σ πελτέ
- αλάτι-πιπέρι
- 1 ξυλάκι κανέλα(προαιρετικά)
- 1 φλ.τσαγιού ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
- Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι
- Προσθέτουμε το κουνουπίδι,τα ντοματάκια,τον πελτέ,την κανέλα,αλατοπιπερώνουμε και σιγοβράζουμε μέχρι το κουνουπίδι να μαλακώσει και να πιει τα υγρά του.Αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο νεράκι
- Καλή Όρεξη!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Θα ήθελα πολύ να παρακαλέσω στα Σχόλια σας να μην θίγεται άλλους Σχολιαστές ούτε άλλον Άνθρωπο «να ξέρετε ότι είστε υπεύθυνοι γι΄ αυτά που γράφετε)