100 γραμμάριο ξύδι
100 γραμμάριο ελαιόλαδο
Λιγο αλατι
Εκτέλεση :
Πλένουμε τις πιπεριές τις βάζουμε σ΄ ένα ταψί και τις ψήνουμε καλά στο φούρνο.
Μετά τις βάζουμε σε μια σακούλα νάιλον τις κλείνουμε καλά και τις αφήνουμε για μισή ώρα περίπου.
Παίρνουμε μετά τις πιπεριές από την ναύλο σακούλα (τώρα ξεφλουδίζονται εύκολα) τις ξεφλουδίζουμε και τις καθαρίζουμε από τα σπόρια.
Τις αλατίζουμε και τις αφήνουμε μισή ώρα περίπου.
Μετά τις βάζουμε σε βάζο γυάλινο ρίχνουμε το ξύδι και το λάδι και το κλείνουμε πολύ καλά, όταν το ανοίξουμε για να φάμε μέχρι να τις τελειώσουμε το βάζουμε το βάζο σε ψυγείο.
Μπορούμε να ψήσουμε όσα κιλά θέλουμε και να τις βάλουμε σε πολλά βάζα η αναλόγια για κάθε βάζο είναι αυτή που σας γράφω στα υλικά.