Υλικά :
1 κιλό βατόμουρα, φρέσκα
(αυτή την εποχή υπάρχουν) ή κατεψυγμένα
1 κιλό ζάχαρη
Εκτέλεση :
Κτυπάμε στο μούλτι τα βατόμουρα.
Τα βάζουμε στην
κατσαρόλα μαζί με τη ζάχαρη και τα ανακατεύουμε.
Βάζουμε την κατσαρόλα στη φωτιά.
Βράζουμε τη
μαρμελάδα, τόσο που να είναι ελαφρώς παχύρευστη,
Βγάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά.
Αφήνουμε τη μαρμέλαδα
να κρυώσει ελαφρώς και μετά γεμίζουμε τα
αποστειρωμένα βάζα.
Τα φυλάμε στο ψυγείο
μας, γιατί δεν έχει συντηρητικά.