Συνταγή για 6 άτομα
Υλικά:
1 έτοιμη ζύμη πίτσας προψημένη (διαμέτρου περίπου 30εκ.)1/2 φλιτζάνι έτοιμη σάλτσα πέστο
1 ώριμη ντομάτα, ψιλοκομμένη
1/2 φλιτζάνι πράσινη πιπεριά, ψιλοκομμένη
1 φλιτζάνι μαύρες ελιές, στραγγισμένες και ψιλοκομμένες
1/2 μικρό κόκκινο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1 κονσέρβα καρδιές αγκινάρας, στραγγισμένες και κομμένες σε φέτες
1 φλιτζάνι τριμμένη φέτα
Εκτέλεση:
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 230οC.Αλείφουμε με ένα μαχαίρι τη σάλτσα πέστο σε όλη την επιφάνεια της έτοιμης ζύμης. Απλώνουμε ομοιόμορφα τη ντομάτα, τις πιπεριές, τις ελιές, το κρεμμύδι, τις καρδιές αγκινάρας και πασπαλίζουμε με το τυρί φέτα.
Ψήνουμε την πίτσα μας για 8 έως 10 λεπτά, μέχρι να λιώσει το τυρί και να ροδοκοκκινίσει η επιφάνεια.
Σερβίρουμε απευθείας από το φούρνο.
Καλή Όρεξη!