Υλικά
½ κιλό σπανάκι
½ φλυτζάνι ρύζι
λάδι
1 κρεμμύδι
άνηθος
αλάτι, πιπέρι, λεμόνι
½ φλυτζάνι ρύζι
λάδι
1 κρεμμύδι
άνηθος
αλάτι, πιπέρι, λεμόνι
Εκτέλεση Ζεματάμε το σπανάκι (αν είναι φρέσκο), αν είναι κατεψυγμένο το αχνίζουμε με ελάχιστο νερό για μερικά λεπτά. Στραγγίζουμε σε σουρωτήρι το σπανάκι. Τοποθετούμε σε κατσαρόλα το κρεμμύδι το τσιγαρίζουμε έως ότου ασπρίσει και προσθέτουμε το στραγγισμένο σπανάκι. Προσθέτουμε κάμποσο ζεστό νερό και το αφήνουμε λίγο να βράσει. Στο τέλος προσθέτουμε ψιλοκομμένο άνηθο. Προσθέτουμε ½ φλυτζάνι ρύζι, χαμηλώνουμε τη φωτιά έως ότου μαλακώσει και ψηθεί το ρύζι. Αλατοπιπερώνουμε. Περιχύνουμε με λίγο λεμόνι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Θα ήθελα πολύ να παρακαλέσω στα Σχόλια σας να μην θίγεται άλλους Σχολιαστές ούτε άλλον Άνθρωπο «να ξέρετε ότι είστε υπεύθυνοι γι΄ αυτά που γράφετε)