Ποικιλίες από Παραδοσιακές γεύσεις.

Παρακαλώ όποιος έχει κάποια συνταγή απο παραδοσιακό γλυκό ή φαγητό ας μου το στείλει στο nikolaos921@yahoo.grκι εγώ θα το αναρτήσω όπως θα μου το υποδείξει.



Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Οι 8 τροφές που θεωρούνται υγιεινές αλλά μάλλον δεν είναι...



Επειδή είναι πολύ πιθανό να έχετε πέσει… θύματα παραπλάνησης όσον αφορά κάποιες τροφές, το click@Life λύνει το μυστήριο και ξεκαθαρίζει ποιες από αυτές πιστεύουμε ότι μας κάνουν καλό, αλλά στην πραγματικότητα μπορεί να μας βλάπτουν.
Κατ’ αρχάς να ξεκαθαρίσουμε κάτι προς αποφυγή παρεξηγήσεων: όλες (σχεδόν) οι τροφές είναι καλές – από την άποψη ότι εξυπηρετούν ένα σκοπό-αρκεί να τις καταναλώνουμε με μέτρο και πιο συγκεκριμένα, με το μέτρο που αρμόζει στην κάθε μια. Έχοντας, λοιπόν, αυτό υπόψη, καταλαβαίνετε ότι τις τροφές που θα βρείτε παρακάτω μπορείτε να συνεχίσετε να τις καταναλώνετε, απλώς όχι αλόγιστα. Πρόκειται για τροφές που θεωρούνται υγιεινές, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι και τόσο «αθώες» όσο πιστεύουμε, απαιτώντας προσοχή στην κατανάλωσή τους. Δείτε, λοιπόν, ποιες είναι αυτές και βάλτε λίγο «φρένο» στη συχνότητα που τις απολαμβάνετε από δω και πέρα.

 
Για συνέχεια κάνετε κλικ Εδώ         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα ήθελα πολύ να παρακαλέσω στα Σχόλια σας να μην θίγεται άλλους Σχολιαστές ούτε άλλον Άνθρωπο «να ξέρετε ότι είστε υπεύθυνοι γι΄ αυτά που γράφετε)