Ποικιλίες από Παραδοσιακές γεύσεις.

Παρακαλώ όποιος έχει κάποια συνταγή απο παραδοσιακό γλυκό ή φαγητό ας μου το στείλει στο nikolaos921@yahoo.grκι εγώ θα το αναρτήσω όπως θα μου το υποδείξει.



Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011


Συνταγες για ολα τα γουστα!
Συνταγή για 8-10 άτομα

Υλικά:
50 μπισκότα ΟREO
1/4 φλιτζανιού βούτυρο ανάλατο, λιωμένο
750γρ. τυρί κρέμα Φιλαδέλφεια
1/2 φλιτζάνι ζάχαρη
1 φακελάκι βανίλια
3 φλιτζάνια χτυπημένη σαντιγί

Προετοιμασία:
Κρατάμε 15 από τα μπισκότα και τα υπόλοιπα τα τρίβουμε σε επεξεργαστή τροφίμων για μερικά δευτερόλεπτα. Βάζουμε τα τριμμένα μπισκότα σε έλα μπολ και περιχύνουμε με το λιωμένο βούτυρο και ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί. Παίρνουμε ένα τσέρκι στρογγυλό για τσιζκεικ (που να ανοίγει στο πλευρό για εύκολο ξεφορμάρισμα) και βάζουμε στον πάτο τα τριμμένα μπισκότα. Με ένα μεγάλο κουτάλι απλώνουμε το μπισκότο και το πιέζουμε για να σχηματιστεί η βάση. Τοποθετούμε το τσέρκι στο ψυγείο μέχρι να ετοιμάσουμε την κρέμα.
Χτυπούμε με μίξερ χεριού το τυρί κρέμα με τη ζάχαρη και τη βανίλια μέχρι να ομογενοποιηθούν. Ενώστε με απαλές κινήσεις την έτοιμη χτυπημένη σαντιγί το μίγμα τυριού.
Σπάζουμε τα μπισκότα που κρατήσαμε με το χέρι και τα ρίχνουμε μέσα στην κρέμα. Ρίχνουμε το μείγμα μας πάνω από την βάση που έχουμε ετοιμάσει και τοποθετούμε το γλυκό μας στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες πριν το σερβίρισμα.
Σερβίρετε το τσιζκεικ σας παγωμένο και…… Απολαύστε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα ήθελα πολύ να παρακαλέσω στα Σχόλια σας να μην θίγεται άλλους Σχολιαστές ούτε άλλον Άνθρωπο «να ξέρετε ότι είστε υπεύθυνοι γι΄ αυτά που γράφετε)