Ποικιλίες από Παραδοσιακές γεύσεις.

Παρακαλώ όποιος έχει κάποια συνταγή απο παραδοσιακό γλυκό ή φαγητό ας μου το στείλει στο nikolaos921@yahoo.grκι εγώ θα το αναρτήσω όπως θα μου το υποδείξει.



Τρίτη 28 Ιουνίου 2011


Συνταγες για ολα τα γουστα!
Συνταγή για 4-6 άτομα

Υλικά:
6 πατάτες, μεσαίου μεγέθους
1 φλιτζάνι μπέικον, κομμένο σε κύβους
2 φλιτζάνια τυρί τσένταρ, τριμμένο
2 φλιτζάνια ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμυδάκια
Ξινή κρέμα (Sour Cream), (προαιρετικά)
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Σπορέλαιο για τηγάνισμα

Προετοιμασία: Πλένετε καλά τις πατάτες και τις ψήνετε στον φούρνο όπως ψήνουμε τις πατάτες τζάκετ. Αφού ψηθούν καλά τις κόβουμε στη μέση. Με ένα κουτάλι ξύστε την περισσότερη σάρκα της πατάτας από το εσωτερικό, αφήνοντας όμως λίγη πάνω στην φλούδα.
Τοποθετήστε αρκετό σπορέλαιο σε ένα τηγάνι και τηγανίστε τις φλούδες που ετοιμάσατε μέχρι να ροδίσουν. Στραγγίστε το περιττό λίπος σε απορροφητικό χαρτί.
Σε ένα άλλο τηγάνι βάλτε το ελαιόλαδο να κάψει και προσθέστε το μπέικον και τα φρέσκα κρεμμυδάκια. Τηγανίστε για 2 λεπτά ανακατεύοντας συνεχώς και κατεβάστε από την φωτιά.
Γεμίστε τις φλούδες πατάτας με μπέικον και κρεμμυδάκι. Αραδιάστε πάνω από κάθε πατάτα αρκετό τριμμένο τυρί. Ψήστε τις φλούδες στον φούρνο στους 210oC μέχρι να λιώσει το τυρί.
Σερβίρονται ζεστές συνοδευόμενες με sour cream. Καλή Όρεξη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα ήθελα πολύ να παρακαλέσω στα Σχόλια σας να μην θίγεται άλλους Σχολιαστές ούτε άλλον Άνθρωπο «να ξέρετε ότι είστε υπεύθυνοι γι΄ αυτά που γράφετε)