Ποικιλίες από Παραδοσιακές γεύσεις.

Παρακαλώ όποιος έχει κάποια συνταγή απο παραδοσιακό γλυκό ή φαγητό ας μου το στείλει στο nikolaos921@yahoo.grκι εγώ θα το αναρτήσω όπως θα μου το υποδείξει.



Κυριακή 7 Μαΐου 2017

Γευστικό ταξίδι στις χώρες της Ευρώπης από το Europe Direct της Περιφέρειας Πελοποννήσου στο Άργος.

 Μια γευστική εμπειρία είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου 6 Μαΐου 2017 στην πόλη του Άργους, με αφορμή την Ημέρα της Ευρώπης (9η Μαΐου), αλλά και τη συμπλήρωση 60 χρόνων από την υπογραφή των Συνθηκών της Ρώμης, που διοργάνωσε το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct της Περιφέρειας Πελοποννήσου και η επικεφαλής του Άννα Μαντά.
Η εκδήλωση  πραγματοποιηθηκε στην Πλατεία Αγ. Πέτρου, με τη συμμετοχή του Δήμου Άργους –Μυκηνών την Περιφέρεια Πελ/σου και την ΚΕΔΑΜ Αργους, όπου οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα, μέσα από ένα γαστρονομικό «ταξίδι», να γνωρίσουν την Ευρώπη δοκιμάζοντας εδέσματα διαφόρων ευρωπαϊκών χωρών.
Τα γευστικά πιάτα της εκδήλωσης παρασκεύασε το ΙΕΚ Πελ/σου - Τουριστικής Σχολής του Υπ. Τουρισμού και συγκεκριμένα οι καταρτιζόμενοι της ειδικότητας «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης Αρχιμάγειρας», ενώ στην εκδήλωση παρευρέθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Ντίνα Νικολάκου.
STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ - Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα ήθελα πολύ να παρακαλέσω στα Σχόλια σας να μην θίγεται άλλους Σχολιαστές ούτε άλλον Άνθρωπο «να ξέρετε ότι είστε υπεύθυνοι γι΄ αυτά που γράφετε)