Τετάρτη 10 Μαΐου 2017
Γεύσεις από τη Λευκάδα.
Η Λευκάδα, η καλλονή του Ιονίου πελάγους, πέρα από τις διάσημες παραλίες και τα γραφικά ορεινά κεφαλοχώρια, παράγει εκλεκτά προϊόντα
που φημίζονται για τη μοναδικότητα και τη νοστιμιά τους. Αναπόσπαστο
κομμάτι της πολιτιστικής της κληρονομιάς αποτελεί η πατροπαράδοτη
κουζίνα, που αξίζει να δοκιμάσετε κατά την επίσκεψή σας στο νησί. Αγνές
πρώτες ύλες, παρθένο ελαιόλαδο από τα λιόφυτα της ενδοχώρας, θυμαρίσιο μέλι, γλυκόπιοτο κρασί
(η σπάνια ποικιλία «βερτζαμί» θεωρείται από τις καλύτερες της χώρας)
και όλα τα καλούδια του βουνού και της θάλασσας συνθέτουν ένα
γαστρονομικό μωσαϊκό.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Θα ήθελα πολύ να παρακαλέσω στα Σχόλια σας να μην θίγεται άλλους Σχολιαστές ούτε άλλον Άνθρωπο «να ξέρετε ότι είστε υπεύθυνοι γι΄ αυτά που γράφετε)