..

..
Ποικιλίες από Παραδοσιακές γεύσεις.

Παρακαλώ όποιος έχει κάποια συνταγή απο παραδοσιακό γλυκό ή φαγητό ας μου το στείλει στο nikolaos921@yahoo.grκι εγώ θα το αναρτήσω όπως θα μου το υποδείξει.



Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Xορτοφαγικές νοστιμιές από την Ελλάδα!

Ίσως οι περισσότεροι να έχουμε συνδέσει την ελληνική κουζίνα με το κρέας. Η αλήθεια είναι ότι οι Έλληνες μπορεί να είναι λάτρεις του κρέατος και από αρχαιοτάτων χρόνων εξαίρετοι στο ψήσιμο κρέατος στη σούβλα ή στη σχάρα, ωστόσο η παραδοσιακή ελληνική κουζίνα προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από πιάτα χορτοφαγικά.
Στην ελληνική γαστρονομική παράδοση το γευστικό αποτέλεσμα συνδυάζεται αρμονικά με την υψηλή διατροφική αξία. Η ελληνική κουζίνα έχει τέσσερα μυστικά: τα καλά φρέσκα συστατικά, τη σωστή χρήση των μυρωδικών (βοτάνων) και των μπαχαρικών, το διάσημο ελληνικό ελαιόλαδο και την απλότητά της. Βασίζεται στα φρέσκα εποχιακά λαχανικά και φρούτα, δημητριακά, όσπρια και χόρτα- ιδανικοί συνδυασμοί για χορτοφάγους.

η συνέχεια Εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα ήθελα πολύ να παρακαλέσω στα Σχόλια σας να μην θίγεται άλλους Σχολιαστές ούτε άλλον Άνθρωπο «να ξέρετε ότι είστε υπεύθυνοι γι΄ αυτά που γράφετε)