Ποικιλίες από Παραδοσιακές γεύσεις.

Παρακαλώ όποιος έχει κάποια συνταγή απο παραδοσιακό γλυκό ή φαγητό ας μου το στείλει στο vnikolaos@in.gr κι εγώ θα το αναρτήσω όπως θα μου το υποδείξει.

Και τώρα θα περάσουμε στο nikolaos921@yahoo.gr για περισσότερο χώρο.

Σάββατο, 2 Ιανουαρίου 2016

Χοιρινό κότσι!

από τη Συνεργάτιδα μας Διαχειρίστρια του http://delfinaki-sunset.blogspot.com/



2 χοιρινά κότσια
2 σκελιδες σκόρδο, πολτοποιημένες
1 μικρό κρεμμύδι, τριμμένο
2 κουτάλια της σούπας μουστάρδα
2 κουτάλια της σούπας μέλι
αλάτι, πιπέρι
1 κλωναράκι δεντρολίβανο
2 φλιτζάνια μπύρα.

Σε μια λεκάνη βάλτε το σκόρδο, το κρεμμύδι, τη μουστάρδα, το μέλι, αλάτι, πιπέρι και λίγη μπύρα και ανακατέψτε. Αλείψτε τα κότσια και διατηρήστε καλυμμένα στο ψυγείο για 12 ώρες τουλάχιστον. Βάλτε τα σε ταψί και βάλτε ανάμεσα τους το δεντρολίβανο. Περιχύστε με την υπόλοιπη μπύρα. Καλύψτε με αλουμινόχαρτο και βάλτε στο φούρνο (170°C) για 3 ώρες τουλάχιστον. Κατά διαστήματα περιλούστε με το ζουμί τους. Αν τα υγρά εξατμιστούν προσθέστε λίγο νερό ή λευκό ξηρό κρασί. 20 λεπτά πριν τελειώσει ξεσκεπάστε και αφήστε στο φούρνο (160°C) μέχρι να ξεροψηθεί.
Καλή Όρεξη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα ήθελα πολύ να παρακαλέσω στα Σχόλια σας να μην θίγεται άλλους Σχολιαστές ούτε άλλον Άνθρωπο «να ξέρετε ότι είστε υπεύθυνοι γι΄ αυτά που γράφετε)