Ποικιλίες από Παραδοσιακές γεύσεις.

Παρακαλώ όποιος έχει κάποια συνταγή απο παραδοσιακό γλυκό ή φαγητό ας μου το στείλει στο nikolaos921@yahoo.grκι εγώ θα το αναρτήσω όπως θα μου το υποδείξει.



Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Αρνί Γιουβέτσι!


Συνταγή για 4

Συστατικά:
2 κουταλιές της σούπας αλεύρι, για όλες τις χρήσεις
700 γρ φιλέτο αρνιού (λαιμός), σε κύβους
2 κουταλιές φυτικό λάδι
3 μεγάλα κρεμμύδια, χοντρές κύβους
1 κουταλιά της σούπας κανέλα
1 φλιτζάνι ψιλοκομμένες ντομάτες (κονσέρβα)
2 κουταλιές της σούπας μέλι
1 1 / 2 φλιτζάνια ζωμό κοτόπουλου
1 φλιτζάνι καρότα, αποφλοιωμένες και ψιλοκομμένες thickly
4 μέτριες πατάτες, ξεφλουδισμένες και κομμένες σε κύβους thickly
1 φλιτζάνι κατεψυγμένα μπιζέλια, απόψυξη
1 κουταλάκι γλυκού αλάτι
1 / 2 κουταλάκι του γλυκού φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

Προετοιμασία:

Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 ° C.
Περίοδος το αλεύρι με το αλάτι, το πιπέρι και ανακατεύουμε το αρνί σε αυτό. Heat πέρα από τη μέση / υψηλή φωτιά το λάδι σε μια μεγάλη κατσαρόλα από χυτοσίδηρο και καφέ τα κομμάτια αρνί σε παρτίδες. Αφαιρέστε το κρέας από την κατσαρόλα. Προσθέστε στην κατσαρόλα μία ακόμη κουταλιά λάδι, τα κρεμμύδια, τις πατάτες και τα καρότα. Μαγειρέψτε για 6 λεπτά, μέχρι τα λαχανικά είναι ένα ελαφρύ ροδίσει. Προσθέστε την κανέλα και μαγειρέψτε για ένα λεπτό.
Προσθέστε τις κομμένες ντομάτες, το μέλι και το απόθεμα, ανακατεύοντας καλά, και φέρεται σε βρασμό. Επιστρέψτε το αρνί στην κατσαρόλα και προσθέτουμε τα ρεβίθια. Σεζόν με μια πρέζα αλάτι και πιπέρι για να προσθέσετε περισσότερη γεύση.
Καλύψτε και μαγειρέψτε σε προθερμασμένο φούρνο για 1,5 ώρες, έως ότου το αρνί είναι προσφορά.
Σερβίρετε ζεστό με στραγγισμένο γιαούρτι και ψωμί.
Απολαύστε το!!!

από : http://xs-recipes.blogspot.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα ήθελα πολύ να παρακαλέσω στα Σχόλια σας να μην θίγεται άλλους Σχολιαστές ούτε άλλον Άνθρωπο «να ξέρετε ότι είστε υπεύθυνοι γι΄ αυτά που γράφετε)