Ποικιλίες από Παραδοσιακές γεύσεις.

Παρακαλώ όποιος έχει κάποια συνταγή απο παραδοσιακό γλυκό ή φαγητό ας μου το στείλει στο nikolaos921@yahoo.grκι εγώ θα το αναρτήσω όπως θα μου το υποδείξει.



Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Γιορτή Μελιού στο Όμορφο Λεοντάρι Βοιωτίας-βίντεο-φωτο.




Mε επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η γιορτή μελιού στο Λεοντάρι του Δ.Αλιάρτου,που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γυναικών Λεονταρίου η "ΕΣΤΙΑ".
Η γιορτή του μελιού,  άρχισε πριν από τρία  χρόνια, συνεχίστηκε και φέτος με επιτυχία στην πλατεία του Λεονταρίου.Στόχος της εκδήλωσης είναι η προβολή και προώθηση του επώνυμου ελληνικού μελιού και των προϊόντων κυψέλης στο καταναλωτικό κοινό, η  ανάδειξη  της σημασίας  της μέλισσας στο περιβάλλον και η προβολή όλων των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του μελιού  καθώς και της διατροφικής του αξίας
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΛΕΟΝΤΑΡΙΟΥ Η "ΕΣΤΙΑ"
Ευχαριστώ όλους και όλες που βρέθηκαν στο Λεοντάρι, στη΄΄ ΓΙΟΡΤΗ ΜΕΛΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΑΣ΄ το  Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013 και διαμορφώσαμε μια ζεστή, φιλική ανθρώπινη ατμόσφαιρα.
Η μεγάλη συμμετοχή έδειξε αποδοχή, πάθος, δύναμη, δίψα για γνώση, επιθυμία για ψυχαγωγία, ισχυρή θέληση, προτίμηση και ανάδειξη της ελληνικής δημιουργίας.
Μια γιορτή που έδωσε σε όλους μας επικοινωνία, ζεστές ανθρώπινες στιγμές, αφυπνιστικές ομιλίες και χαιρετισμοί ,γνώση ,ιατρική  μεθοδική επιστημονική παρουσίαση .Δημοτική παράδοση, μελωδία και μουσική, έκφραση, πολυμορφική ενδυματολογική και  χορευτική έξαρση, γλυκές άφθονες δημιουργίες και γεύσεις του συλλόγου μας, με βάση τα προιόντα αυτού του γλυκού εντόμου, της μέλισσας.



Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τις αρχές του τόπου μας, που τιμήσανε την εκδήλωσή μας , τον βουλευτή κ. Μπασιάκο ,τον  κ. Δήμαρχο Αλιάρτου Γ. Ντασιώτη τον Πρόεδρο του Τ.Σ.Λεονταρίου κ.Λιάκο Κυριάκο,τον πνευμονολόγο-φυματιολόγο κ.Τσούτσο Βασίλη,την  ομοσπονδία του συλλόγου γυναικών Βοιωτίας  ,τους συλλόγους Γυναικών,Aσκρης, Νεοχωρίου, Θίσβης, Θήβας, Μουρικίου, Θεσπιών,τα χορευτικά της Καλλιθέας Θηβών"ΣΙΔΕΣ",Μαλαισίνας,και Ακραιφνίου,επίσης να ευχαριστήσω τον κ. πρόεδρο του μελισσοκομικού συνεταιρισμού Θήβας.
Το συμπέρασμα:  συστήνουνε πρόταση υγιεινής διαροφής. Επιλέγουμε τα ανώτερα μελισσοκομικά προιόντα για θρεπτική αξία και θεραπευτική δράση.
Αυτός ο υπέροχος κόσμος έδειξε να κρύβει αστείρευτες  δυνάμεις, πίστη και αισιοδοξία, υψηλό φρόνημα και πώς οι παροδικές δυσκολίες της κρίσης δεν αρμόζουνε και δεν είναι στη φύση μας.

                    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ
                    ΜΕ ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ
                    Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΤΟΥ Π.Σ.Γ.Λ ΄΄Η ΕΣΤΙΑ΄΄ 
                    ΤΟΠΑΛΟΓΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
Φωτορεπορτάζ εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα ήθελα πολύ να παρακαλέσω στα Σχόλια σας να μην θίγεται άλλους Σχολιαστές ούτε άλλον Άνθρωπο «να ξέρετε ότι είστε υπεύθυνοι γι΄ αυτά που γράφετε)