Ποικιλίες από Παραδοσιακές γεύσεις.

Παρακαλώ όποιος έχει κάποια συνταγή απο παραδοσιακό γλυκό ή φαγητό ας μου το στείλει στο nikolaos921@yahoo.grκι εγώ θα το αναρτήσω όπως θα μου το υποδείξει.



Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Επτά διατροφικοί μύθοι βρίσκουν την απάντησή τους!



Επειδή τα πράγματα στη διατροφή είναι πολύ ρευστά και δεν ξέρετε πλέον τι είναι μύθος και τι αλήθεια, ίσως τα παρακάτω συμπεράσματα σας βοηθήσουν να βάλετε τα πράγματα –και τη διατροφή σας- σε μια σειρά.
Οι συμβουλές όσον αφορά τη διατροφή μας καταφτάνουν από παντού αυτές τις ημέρες, ποτέ, όμως, δεν ξέρουμε κατά πόσο είναι έγκυρες και βασίζονται στην πραγματικότητα ή σε μύθους που διαιωνίζονται. Ζώντας, λοιπόν, ανάμεσα σε μύθους και αλήθειες, είναι δύσκολο πολλές φορές να αναγνωρίσουμε ποιο από τα δύο ισχύει, έτσι ώστε να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις σχετικά με τη διατροφή και την υγεία μας. Πώς γεννιούνται, όμως, οι ανακρίβειες; Συνήθως από ξεπερασμένα επιστημονικά συμπεράσματα που δεν ανταποκρίνονται στη σύγχρονη εποχή και τις σημερινές τροφές, από ευσεβείς πόθους και φυσικά από τις ιστορίες της…
 Για συνέχεια κάνετε κλικ Εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα ήθελα πολύ να παρακαλέσω στα Σχόλια σας να μην θίγεται άλλους Σχολιαστές ούτε άλλον Άνθρωπο «να ξέρετε ότι είστε υπεύθυνοι γι΄ αυτά που γράφετε)