Ποικιλίες από Παραδοσιακές γεύσεις.

Παρακαλώ όποιος έχει κάποια συνταγή απο παραδοσιακό γλυκό ή φαγητό ας μου το στείλει στο nikolaos921@yahoo.grκι εγώ θα το αναρτήσω όπως θα μου το υποδείξει.



Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Οι 10 τροφές που κρατούν καθαρές τις αρτηρίες



Για υγιή καρδιά και καθαρές αρτηρίες μέχρι τα γεράματα, χρειάζεται να ξεκινήσετε από τη διατροφή σας, αφού υπάρχουν τροφές που μπορούν να σας εγγυηθούν την υγεία σας.
Οι καρδιαγγειακές παθήσεις αποτελούν την πρώτη αιτία θανάτου παγκοσμίως, όσο κι αν όλοι τρέμουν τον καρκίνο, ενώ οι διατροφολόγοι αναφέρονται σε αυτές ως «η πανούκλα του 21ου αιώνα». Κι ένας σημαντικός παράγοντας που οδηγεί σε προβλήματα καρδιάς είναι οι βουλωμένες αρτηρίες, οι οποίες δεν συμβαίνουν εν μία νυκτί, αλλά είναι το αποτέλεσμα μια αλληλουχίας λανθασμένων επιλογών στη διατροφή και τον τρόπο ζωής μας. Οι αρτηρίες είναι αιμοφόρα αγγεία που μεταφέρουν οξυγόνο και θρεπτικά συστατικά από την καρδιά στο υπόλοιπο σώμα, από τον εγκέφαλο μέχρι τα δάχτυλα των ποδιών μας.
Για συνέχεια κάνετε κλικ Εδώ       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα ήθελα πολύ να παρακαλέσω στα Σχόλια σας να μην θίγεται άλλους Σχολιαστές ούτε άλλον Άνθρωπο «να ξέρετε ότι είστε υπεύθυνοι γι΄ αυτά που γράφετε)