Ποικιλίες από Παραδοσιακές γεύσεις.

Παρακαλώ όποιος έχει κάποια συνταγή απο παραδοσιακό γλυκό ή φαγητό ας μου το στείλει στο nikolaos921@yahoo.grκι εγώ θα το αναρτήσω όπως θα μου το υποδείξει.



Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ελέγξτε τον πάτο από το γάλα που αγοράζετε!!! Οι βιομηχανίες γάλατος έχουν δικαίωμα να το αναπαστεριώσουν 5 φορές!!!



Προσοχή στο αριθμό που υπάρχει στον πάτο του γάλατος... Δείχνει τις φορές που το γάλα έχει αναπαστεριωθει... (δηλ. Αν έχει τον αριθμό 3 ή αν λείπει ο αριθμός 3 - υπάρχουν οι αριθμοί 1,2, κενο,4,5, τότε το γάλα έχει λήξει 2 φόρες και έχει αναπαστεριωθει). Και αυτό επιτρέπεται από τον νόμο... Διαβάστε τι γίνεται με το γάλα και σκεφτείτε αν γίνεται αυτό με το γάλα τι άλλο κακού και που!!!
Ξέρετε ότι αν το γάλα στο χάρτινο μπουκάλι δεν πουληθεί στην καθορισμένη χρονική διάρκεια επιστρέφει στη βιομηχανία για να ανα-παστεριωθεί και να ξαναγυρίσει στο σουπερμάρκετ; Απίστευτο; Ο νόμος επιτρέπει τις μεγάλες βιομηχανίες να επαναλάβουν τη διαδικασία έως 5 φορές, κάτι που αφήνει το γάλα χωρίς γεύση και τελικά χωρίς ποιότητα και διατροφική αξία. 
Για συνέχεια κάνετε κλικ Εδώ    
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα ήθελα πολύ να παρακαλέσω στα Σχόλια σας να μην θίγεται άλλους Σχολιαστές ούτε άλλον Άνθρωπο «να ξέρετε ότι είστε υπεύθυνοι γι΄ αυτά που γράφετε)