Ποικιλίες από Παραδοσιακές γεύσεις.

Παρακαλώ όποιος έχει κάποια συνταγή απο παραδοσιακό γλυκό ή φαγητό ας μου το στείλει στο nikolaos921@yahoo.grκι εγώ θα το αναρτήσω όπως θα μου το υποδείξει.



Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Το μεγαλύτερο μπισκότο κρέμας βανίλιας στον κόσμο!



ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ: Ευτυχώς δεν χάθηκε τελείως η ανθρωπιά από τον κόσμο. Υπάρχουν ακόμη ΑΝΘΡΩΠΟΙ που σκέφτονται, νοιάζονται και βοηθούν τον συνάνθρωπο τους. Μπράβο τους!!!!

Η κρέμα βανίλια δεν αισθάνθηκε ποτέ καλύτερα παρά όταν βρέθηκε στο μεγαλύτερο γεμιστό μπισκότο βάρους 15,73 κιλών και μήκους 59 εκ., πλάτους 39 εκ. και ύψος 6.5 εκ! Δημιουργήθηκε με την ευκαιρία της ημέρας των Παγκόσμιων Ρεκόρ Γκίνες, από τους Βρετανούς Paul Thacker (executive chef) και Simon Morgan (ειδικός μπισκοτοποιός), στο εστιατόριο Chino Latino's (Park Plaza, Nότιγχαμ). Το μπισκότο δημοπρατήθηκε και αγοράστηκε προς 410 στερλίνες. Τα χρήματα προσφέρθηκαν στο φιλανθρωπικό ίδρυμα "Children in Need"  και ο νέος ιδιοκτήτης του μπισκότου, κ. Jeff Sherer, το προσέφερε, με τη σειρά του, στο ίδρυμα αστέγων Framework για να μοιραστεί σε ένα από τα άσυλά του.

Εκδόσεις Χρυσή Πένα, τηλ.: 210 3805672, www.chrissipenna.com
από : 
και 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα ήθελα πολύ να παρακαλέσω στα Σχόλια σας να μην θίγεται άλλους Σχολιαστές ούτε άλλον Άνθρωπο «να ξέρετε ότι είστε υπεύθυνοι γι΄ αυτά που γράφετε)