Ποικιλίες από Παραδοσιακές γεύσεις.

Παρακαλώ όποιος έχει κάποια συνταγή απο παραδοσιακό γλυκό ή φαγητό ας μου το στείλει στο nikolaos921@yahoo.grκι εγώ θα το αναρτήσω όπως θα μου το υποδείξει.



Κυριακή 5 Μαΐου 2013

Σοκολατάκια με μπισκότα Oreo και τυρί Φιλαδέλφεια.

Συνταγές για όλα τα γούστα!
Συνταγή για 12-15 άτομα
Υλικά:
1 συσκευασία μπισκότων OREO
250gr τυρί κρέμα Philadelphia
1 λευκή σοκολάτα κουβερτούρα (περίπου 400γρ.)
Προετοιμασία:
Τοποθετήστε τα μπισκότα Oreo σε μια μεγάλη πλαστική σακούλα και με ένα πλάστη ή κάτι ανάλογο πιέστε τα μέχρι να σπάσουν σε μικρά κομματάκια. Σπάστε τα μπισκότα σε δόσεις και τοποθετήστε τα σε ένα μεγάλο μπολ. Προσθέστε στο μπολ το τυρί Φιλαδέλφεια και ανακατέψτε καλά με ένα μεγάλο κουτάλι να ενωθεί με τα μπισκότα.
Τοποθετήστε ένα μεγάλο χαρτί φούρνου σε μία επίπεδη επιφάνεια. Πάρτε με τα δάκτυλα σας αρκετή ζύμη και πλάστε στρογγυλά μπαλάκια στο μέγεθος μικρού κεφτέ. Επαναλάβετε τη διαδικασία για όλη την ποσότητα του μίγματος μπισκότων και αραδιάστε πάνω στο χαρτί φούρνου.
Τοποθετήστε σε ένα μπεν μαρί την λευκή σοκολάτα και αφήστε να βράσει μέχρι να λιώσει εντελώς ανακατεύοντας κατά διαστήματα.
Βουτήξτε τα μπαλάκια που φτιάξατε με το μείγμα μπισκότου στην λιωμένη λευκή σοκολάτα και τοποθετήστε πίσω στο χαρτί φούρνου. Αφήστε να στερεοποιηθεί και πάλι η σοκολάτα και τοποθετήστε τα σοκολατάκια σε ένα μπολ με πώμα. Τοποθετήστε στο ψυγείο για τουλάχιστον μία ώρα.
Σερβίρετε τα σοκολατάκια απευθείας από το ψυγείο.
Απολαύστε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα ήθελα πολύ να παρακαλέσω στα Σχόλια σας να μην θίγεται άλλους Σχολιαστές ούτε άλλον Άνθρωπο «να ξέρετε ότι είστε υπεύθυνοι γι΄ αυτά που γράφετε)