Υλικά :
1 κιλό γαλέος κομμένος σε μικρούς κύβους
3με 4 πιπεριές χρωματιστές κομμένες σε μικρούς κύβους
2 με 3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
1 με 2 σκελίδες σκόρδο ή 1/2 ματσάκι ψιλοκομμένο άνηθο
Αλάτι πιπέρι
1/2 ποτήρι κόκκινο κρασί
Εκτέλεση:
Βράζουμε στην κατσαρόλα με λιγο νερό τις πιπεριές, τα φρέσκα κρεμμυδάκια, το σκόρδο ή 1/2 ματσάκι ψιλοκομμένο άνηθο το αλάτι και το πιπέρι και τα βράζουμε καλά.
Μετά ρίχνουμε μέσα το γαλέο και όλα μαζί τα ανακατεύουμε καλά, έπειτα προσθέτουμε και το κόκκινο κρασί και τα αφήνουμε να πάρουν μια βράση.
Ρίχνουμε το μίγμα μας (γαλέο πιπεριές κρεμμυδάκια)σε ένα ταψί και το ψήνουμε στο φούρνο στους 150 με 160 βαθμούς για περίπου 15 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Θα ήθελα πολύ να παρακαλέσω στα Σχόλια σας να μην θίγεται άλλους Σχολιαστές ούτε άλλον Άνθρωπο «να ξέρετε ότι είστε υπεύθυνοι γι΄ αυτά που γράφετε)