Ποικιλίες από Παραδοσιακές γεύσεις.

Παρακαλώ όποιος έχει κάποια συνταγή απο παραδοσιακό γλυκό ή φαγητό ας μου το στείλει στο nikolaos921@yahoo.grκι εγώ θα το αναρτήσω όπως θα μου το υποδείξει.



Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

Δροσερή καλοκαιρινή συνταγή!

Μια φανταστική παραλλαγή της γνωστής χωριάτικης σαλάτας που θα λατρέψετε! Είναι μια ιδέα που με συμβούλεψε να δοκιμάσω μια ξενοδόχος από την Κρήτη και έκτοτε ακολουθώ πιστά. Οι λάτρεις του αβοκάντο δεν θα μπορούν να την αποχωριστούν.

Υλικά:

2 μεσαίες ντομάτες
1 αγγούρι
1 μεσαίο κρεμμύδι
1 κουταλιά ελαιόλαδο
1 ώριμο αβοκάντο
1 μεγάλο κομμάτι φέτα
Λίγο ξύδι
Αλάτι

Εκτέλεση:

Πλένετε, ξεφλουδίζετε και ψιλοκόβετε τις ντομάτες, το αγγούρι και το κρεμμύδι. Ξεφλουδίζετε και κόβετε σε μικρά τετραγωνάκια το αβοκάντο. Τα ρίχνετε όλα σε μια ξύλινη ή γυάλινη γαβάθα. Αλατίζετε και προσθέτετε το λαδόξυδο. Ανακατεύετε καλά. Στο τέλος, τοποθετείται από πάνω ένα μεγάλο κομμάτι φέτα και η σαλάτα σας είναι έτοιμη για σερβίρισμα.

Συνδυάζεται τέλεια με παξιμάδια τύπου Κυθήρων που δένουν με τις γεύσεις της ντομάτας, του αβοκάντο και της φέτας. Ο αέρας της Κρήτης μόλις μπήκε στο σπίτι σας!
 από :http://www.flowmagazine.gr/
και από : http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα ήθελα πολύ να παρακαλέσω στα Σχόλια σας να μην θίγεται άλλους Σχολιαστές ούτε άλλον Άνθρωπο «να ξέρετε ότι είστε υπεύθυνοι γι΄ αυτά που γράφετε)