Ποικιλίες από Παραδοσιακές γεύσεις.

Παρακαλώ όποιος έχει κάποια συνταγή απο παραδοσιακό γλυκό ή φαγητό ας μου το στείλει στο nikolaos921@yahoo.grκι εγώ θα το αναρτήσω όπως θα μου το υποδείξει.



Κυριακή 12 Ιουλίου 2015

Χοιρινό φιλέτο τυλιγμένο με μπέικον και σερβιρισμένο με κόκκινη γλυκιά φασολάδα!

Συνταγές για όλα τα γούστα!
Συνταγή για 4 άτομα

Υλικά:

1 χοιρινό ψαρονέφρι (περίπου 800-900γρ.)
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
8 φέτες μπέικον
4-5 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
1 φλιτζάνι ντοματίνια, κομμένα στην μέση
1 φλιτζάνι βρασμένα φασόλια, άσπρα
1/3 φλιτζανιού κέτσαπ
1/2 φλιτζάνι νερό
1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα


Εκτέλεση:

Κόβουμε το ψαρονέφρι σε 8 χοντρά φιλέτα και τα αλατοπιπερώνουμε σε όλες τις πλευρές. Τυλίγουμε την λεπτή πλευρά κάθε φιλέτου με μία φέτα μπέικον και στερεώνουμε με μία οδοντογλυφίδα.
Βάζουμε σε μία κατσαρόλα 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και αφήνουμε να ζεσταθεί πάνω σε μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια και σοτάρουμε για 2-3 λεπτά μέχρι να γυαλίσουν. Προσθέτουμε τα ντοματίνια και συνεχίζουμε το ανακάτεμα για ακόμη 2-3 λεπτά. Προσθέτουμε τα βρασμένα φασόλια, την κέτσαπ, την μουστάρδα και το νερό. Αφήνουμε να πάρουν μία βράση και χαμηλώνουμε την φωτιά. Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και αφήνουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα των φασολιών και να μελώσει.
Βάζουμε ένα τηγάνι πάνω σε μέτρια φωτιά και το αλείφουμε με λίγο ελαιόλαδο. Αφού ζεσταθεί καλά το τηγάνι, αραδιάζουμε μέσα τα φιλέτα και τα αφήνουμε να ψηθούν ανάλογα με τα δικά σας γούστα γυρνώντας τα 2-3 φορές. Για να είναι καλοψημένα θα πάρει περίπου 20-25 λεπτά.
Σερβίρουμε τα φιλέτα μας με τα φασόλια ζεστά συνοδεύοντας τα με φρέσκο ψωμί.
Καλή Όρεξη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα ήθελα πολύ να παρακαλέσω στα Σχόλια σας να μην θίγεται άλλους Σχολιαστές ούτε άλλον Άνθρωπο «να ξέρετε ότι είστε υπεύθυνοι γι΄ αυτά που γράφετε)