Ποικιλίες από Παραδοσιακές γεύσεις.

Παρακαλώ όποιος έχει κάποια συνταγή απο παραδοσιακό γλυκό ή φαγητό ας μου το στείλει στο nikolaos921@yahoo.grκι εγώ θα το αναρτήσω όπως θα μου το υποδείξει.



Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

Καναπεδάκια με κατσικίσιο τυρί, ελιές και πιπεριές!

Συνταγές για όλα τα γούστα!
Συνταγή 24 καναπεδάκια

Υλικά:

1 γαλλική μπαγκέτα
2 1/2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
90γρ. μαλακό κατσικίσιο τυρί
60γρ. τυρί κρέμα
2 κουταλάκια του γλυκού χυμό λεμονιού
1 κουταλάκι του γλυκού ψιλοκομμένο φρέσκο φασκόμηλο
1 βάζο κόκκινες ψητές πιπεριές, στραγγισμένες και κομμένες σε λωρίδες
1 φλιτζάνι ελιές χοντροκομμένες χωρίς κουκούτσι

Εκτέλεση:

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 220οC. Κόβουμε το ψωμί σε χοντρές φέτες. Αλείφουμε τις δύο πλευρές της κάθε φέτας με ελαιόλαδο και τα τοποθετούμε στο ταψί. Ψήνουμε για περίπου 10 λεπτά ή μέχρι να ροδοκοκκινίσουν, γυρίζοντας μία φορά. Αποθηκεύουμε τα τοστ σε θερμοκρασία δωματίου μέχρι και 24 ώρες.
Εν τω μεταξύ, σε ένα μεσαίο μπολ ανακατεύουμε μαζί το κατσικίσιο τυρί, το τυρί κρέμα, το χυμό λεμονιού και το ψιλοκομμένο φασκόμηλο. Κόβουμε τη κόκκινη πιπεριά σε λωρίδες. Ανακατεύουμε τις ψιλοκομμένες ελιές σε 1/2 κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο.
Σε κάθε φέτα του τοστ απλώνουμε το μείγμα τυριών με ένα μαχαίρι. Από πάνω βάζουμε τις λωρίδες κόκκινης πιπεριάς και τις ψιλοκομμένες ελιές. Για να ζεστάνουμε τα καναπεδάκια μας ψήνουμε σε προθερμασμένο για 3 λεπτά. Σερβίρουμε τα καναπεδάκια μας ζεστά ή σε θερμοκρασία δωματίου. Καλή Όρεξη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα ήθελα πολύ να παρακαλέσω στα Σχόλια σας να μην θίγεται άλλους Σχολιαστές ούτε άλλον Άνθρωπο «να ξέρετε ότι είστε υπεύθυνοι γι΄ αυτά που γράφετε)