Υλικά :
150 γραμμάρια ελαιόλαδο εξαιρετικό
Χυμό από 2 με 3 λεμονιά
3 με 4 κουταλιές της σούπας μουστάρδα απαλή
1 με 2 πιπεριές καυτερές
Εκτέλεση για την απαλή :
Βάλτε στο moulti το ελαιόλαδο και τη απαλή μουστάρδα και χτυπήστε για 1 με 2 λεπτά, μετά προσθέστε λίγο λίγο το χυμό του λεμονιού (όσο το θέλετε ξινό), προσοχή να ξέρετε ότι δεν θέλει πολύ χτύπημα γιατί θα μας πήξει.
Εκτέλεση για την καυτερή :
Βάλτε στο moulti 1 με 2 καυτερές πιπεριές (όσο τη θέλετε καυτερή) και χτυπήστε πολύ καλά να λιώσουν οι πιπεριές (εάν χρειαστεί βάλτε και 1 με 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο).
Μετά προσθέστε το ελαιόλαδο και τη απαλή μουστάρδα και χτυπήστε για 1 με 2 λεπτά, ρίξτε και λίγο λίγο όσο χυμό λεμονιού θέλετε και με ένα πάτημα στο moulti είναι έτοιμη.
Περιχύνουμε αρνάκι ψητό, μοσχαράκι και χοιρινό της κατσαρόλας, κοτόπουλο της σχάρας αλλά σούβλας και ψάρια ψητά κι άλλα πολλά.
Καλή Επιτυχία Και Καλές Απολαύσεις.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Θα ήθελα πολύ να παρακαλέσω στα Σχόλια σας να μην θίγεται άλλους Σχολιαστές ούτε άλλον Άνθρωπο «να ξέρετε ότι είστε υπεύθυνοι γι΄ αυτά που γράφετε)