Υλικά :
1/2 κιλό παντζάρια
1/2 κιλό κουνουπίδι
1/2 κιλό μπρόκολα
1/2 κιλό αντίδια
Ελαιόλαδο εκλεκτό
Το χυμό από 2 λεμόνια
1 λεμόνι σε φέτες
6 με 8 ελιές
Αλάτι πιπέρι
Εκτέλεση :
Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά τα λαχανικά μας και σε μια κατσαρόλα τα βράζουμε και μετά τα στραγγίζουμε.
Βάζουμε στο μπλέντερ όσο ελαιόλαδο θέλουμε κι όσο επίσης λεμόνι θέλουμε και τα κτυπάμε πολύ καλά.
Βάζουμε τα λαχανικά μας σε μια πιατέλα, ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι και τα περιχύνουμε με το κτυπημένο μας λαδολέμονο.
Τα στολίζουμε με λίγες ελιές και με φέτες λεμονιού.
Σερβίρονται ζεστά αλλά και κρύα, καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη.
Στη μεριά που είναι τα παντζάρια μπορούμε να ρίξουμε λίγο ξύδι και λίγο σκέτο ελαιόλαδο.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Θα ήθελα πολύ να παρακαλέσω στα Σχόλια σας να μην θίγεται άλλους Σχολιαστές ούτε άλλον Άνθρωπο «να ξέρετε ότι είστε υπεύθυνοι γι΄ αυτά που γράφετε)