Συνταγες για όλα τα γούστα! Συνταγή για 4 άτομα Υλικά:1 κουνέλι 1 1/2 κιλό περίπου1 φλιτζάνι του τσαγιού λάδι Αλάτι Κανελα 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού χυμό λεμονιού 1 φλιτζανάκι του καφέ κονιάκ Λίγο νερό. Εκτέλεση:Πλένουμε το κουνέλι και το κόβουμε. Ζεσταίνουμε το λάδι σε μια κατσαρόλα και ρίχνουμε τα κομμάτια του κουνελιού. Όταν το κουνέλι αρχίζει να κοκκινίζει βάζουμε λίγο νερό. Αυτό επαναλαμβάνετε ακόμα 2-3 φορές. Προς το τέλος του ψησίματος ρίχνουμε το λεμόνι, το αλάτι, τη κανέλα και το κονιάκ. Το αφήνουμε για 2-3 λεπτά σε χαμηλή φωτιά.Καλή Όρεξη! |
Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013
Κουνέλι λεμονάτο!
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Θα ήθελα πολύ να παρακαλέσω στα Σχόλια σας να μην θίγεται άλλους Σχολιαστές ούτε άλλον Άνθρωπο «να ξέρετε ότι είστε υπεύθυνοι γι΄ αυτά που γράφετε)