..

..
Ποικιλίες από Παραδοσιακές γεύσεις.

Παρακαλώ όποιος έχει κάποια συνταγή απο παραδοσιακό γλυκό ή φαγητό ας μου το στείλει στο nikolaos921@yahoo.grκι εγώ θα το αναρτήσω όπως θα μου το υποδείξει.



Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Τόνος και μπραντάδα Potato


Συνταγή για 6


Συστατικά
3 μέσου μεγέθους φρέσκες πατάτες
200γρ. μπορεί τόνου σε νερό, στραγγισμένο
1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
2 κουταλιές τριμμένη παρμεζάνα
1 / 3 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1 / 4 κουταλάκι μαύρο πιπέρι
1 / 2 κουταλάκι του γλυκού κανέλα
6 κουταλιές της σούπας τριμμένο τυρί μοτσαρέλα
2 κουταλάκια του γλυκού τριμμένη φρυγανιά
1 κουταλιά ψιλοκομμένο φρέσκο μαϊντανό


Προετοιμασία:

Πλένουμε καλά και μαγειρέψτε τις πατάτες σε μια μέτρια κατσαρόλα με βραστό αλατισμένο νερό για 30-40 λεπτά, μέχρι πολύ τρυφερό. Στραγγίξτε τις πατάτες. Καθαρίζουμε τους και να τους φέρει πίσω στην κατσαρόλα και πολτοποίηση τους ενώ είναι ακόμα ζεστό.
Εν τω μεταξύ, η θερμότητα η κρέμα γάλακτος σε μικρή κατσαρόλα με χαμηλή φωτιά, μέχρι να μειωθεί σχεδόν κατά ένα τρίτο. Προθερμάνετε το φούρνο στους 190oC.
Προσθέστε το μειωμένο κρέμα γάλακτος, στραγγισμένο τόνο, τυρί παρμεζάνα, την κανέλα, το αλάτι και το πιπέρι σε πουρέ πατάτας και ανακατέψτε καλά.
Μεταφέρουμε το μείγμα σε 6 φορμάκια και τα τοποθετούμε σε ένα ταψί. Χωρίστε ομοιόμορφα και πασπαλίζουμε με το πάνω μέρος κάθε μπολ με τριμμένο τυρί μοτσαρέλα, τριμμένη φρυγανιά, και ψιλοκομμένο μαϊντανό. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 20 λεπτά.
Σερβίρουμε κατευθείαν από το φούρνο και ... ..
Απολαύστε το!!!
από :http://xs-recipes.blogspot.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα ήθελα πολύ να παρακαλέσω στα Σχόλια σας να μην θίγεται άλλους Σχολιαστές ούτε άλλον Άνθρωπο «να ξέρετε ότι είστε υπεύθυνοι γι΄ αυτά που γράφετε)