Ποικιλίες από Παραδοσιακές γεύσεις.

Παρακαλώ όποιος έχει κάποια συνταγή απο παραδοσιακό γλυκό ή φαγητό ας μου το στείλει στο nikolaos921@yahoo.grκι εγώ θα το αναρτήσω όπως θα μου το υποδείξει.



Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Φτερούγες κοτόπουλου με μέλι.


Συνταγή για 4

Συστατικά:
20 κοτόπουλο φτερά, μικρά μυστικά αφαιρεθεί
2 φλιτζάνια αλεύρι
2 αυγά
2 / 3 φλιτζάνια γάλα
1 φιάλη bbq σάλτσα
1 / 4 φλιτζάνι μέλι
Φυτικό λάδι για τηγάνισμα

Προετοιμασία:

Πλένουμε φτερούγες κοτόπουλου και αφαιρέστε τις άκρες. Στραγγίστε όσο το δυνατόν περισσότερο νερό. Τοποθετήστε το αλεύρι σε μια τσάντα και το ανακατεύουμε με τα φτερά ελαφριά παλτό.
Τοποθετήστε τα αυγά και το γάλα σε ένα μπολ και ανακατέψτε καλά και να αναιρέσει
Σε ένα διαφορετικό μείγμα μπολ BBQ σάλτσα και μέλι και να αναιρέσει
Πάρτε ένα ένα τα φτερά και το παλτό στο μείγμα των αυγών και ανακατεύουμε ξανά σε αλεύρι. Επαναλάβετε 2-3 φορές για να δημιουργήσετε ένα βαρύ επίστρωση
Τοποθετήστε αρκετά φυτικό λάδι για τηγάνισμα σε μεγάλο τηγάνι και προθερμάνετε στους μέσος-υψηλή θερμότητα. Τηγανίζουμε φτερούγες κοτόπουλου μέχρι να ροδίσουν και στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
Βουτήξτε τα τηγανισμένα φτερά στο μείγμα μπάρμπεκιου μέλι και τοποθετήστε σε ένα λιπαμένο φύλλο μπισκότων που αφήνουν κάποιο χώρο μεταξύ τους. Ψήνουμε για 15 λεπτά περίπου έως ότου δεν είναι πλέον βλέμμα λαμπερό.
Σερβίρουμε κατευθείαν από το φούρνο με μια κρύα μπίρα.

από :http://xs-recipes.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα ήθελα πολύ να παρακαλέσω στα Σχόλια σας να μην θίγεται άλλους Σχολιαστές ούτε άλλον Άνθρωπο «να ξέρετε ότι είστε υπεύθυνοι γι΄ αυτά που γράφετε)